Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee met Rabo CLubSupport!
Bekijk hoe je ons kan steunen op Rabobank.nl/clubsupport

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de Rabo Clubsupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. V.V. Philippine doet wederom mee aan de Rabo Clubsupport Campagne dus breng jouw stem uit en steun V.V. Philippine!

Stemmen

Vanaf 4 oktober mogen leden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. V.V. Philippine ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor V.V. Philippine belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor allerlei doelen zoals bijvoorbeeld het verbeteren van onze mooie accommodatie en het aanschaffen van nieuw materiaal.

Het zou het fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubsupport Campagne op www.rabobank.nl/clubsupport

Lid worden

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 4 Oktober 2021 stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Lid worden (link: https://www.rabobank.nl/leden)

Belangrijke data

Stemperiode – 4-25 oktober

Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.

1-14 November

zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Bedankt alvast voor jouw steun!