Algemeen

1 2 >

Ledenvergadering woensdag 1 juni 2022

Woensdag 1 juni 2022 staat de algemene ledenvergadering gepland. Punt op de agenda zal de eventuele overstap naar het zaterdagvoetbal zijn! Laat je stem als lid van vv Philippine horen! 19u00 inloop 19u30 start ledenvergadering tot dan !

lees verder >

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee met Rabo CLubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op Rabobank.nl/clubsupport

lees verder >

Vriendenloterij Welkomstpakket

Vriendenloterij Welkomstpakket

De VriendenLoterij en de BankGiro Loterij zijn samengegaan in een nog leukere VriendenLoterij. Welkom bij de nieuwe VriendenLoterij!

lees verder >

SHIRTJE RUILEN

SHIRTJE RUILEN

130 jaar KNVB

Om het 130-jarig jubileum te vieren, heeft de KNVB een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen. Op deze manier verenigen zij 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector's, als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

lees verder >

Vacatures bij de club!

Vlaggers & Vrijwilligers

Wij zoeken JOU! Nog méér betrokken zijn bij de wedstrijden van VV Philippine? Wij zijn nog steeds op zoek naar vlaggers tijdens de wedstrijden van de eerste selectie. Tevens zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdrage. Schroom niet en neem contact op of spreek iemand aan van het bestuur.

lees verder >

1 2 >