Algemeen

1 2 >

GEEN PUBLIEK BIJ DE WEDSTRIJDEN

I.v.m. de door de regering aangekondigde nieuwe maatregelen zijn de nieuwe regels per direct van kracht op de club!

lees verder >

SHIRTJE RUILEN

SHIRTJE RUILEN

130 jaar KNVB

Om het 130-jarig jubileum te vieren, heeft de KNVB een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen. Op deze manier verenigen zij 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector's, als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

lees verder >

Vacatures bij de club!

Vlaggers & Vrijwilligers

Wij zoeken JOU! Nog méér betrokken zijn bij de wedstrijden van VV Philippine? Wij zijn nog steeds op zoek naar vlaggers tijdens de wedstrijden van de eerste selectie. Tevens zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdrage. Schroom niet en neem contact op of spreek iemand aan van het bestuur.

lees verder >

Overhandiging inloopshirts door nieuwe sponsor

Indoorspeeltuin Klok'uus is de nieuwe sponsor van de inloopshirts eerste selectie. Afgelopen week is het shirt door eigenaresse Anne-Marie overhandigd aan VV Philippine 1.

lees verder >

Datums activiteiten bekend seizoen 2019/2020!

Voor aankomend seizoen zijn de data’s bekend wat betreft de activiteiten. Noteer deze alvast in uw agenda!

lees verder >

1 2 >