Algemeen

1 2 >

Help VV philippine de winter door!

Help VV Philippine de winter door! Het is een gekke periode voor iedereen en helaas dus ook voor onze mooie en gezellige club. Op dit moment liggen de velden en de kantine er leeg en verlaten bij, maar lopen onze vaste lasten gewoon door. Jij kunt ons helpen! Bestel nu een sjaal en/of sleutelhanger van VV Philippine. Sjaal € 10 Sleutelhanger € 5 - maak het bedrag over op rekening nummer NL86RABO0142193135 tnv vvphilippine - Vermeld bij omschrijving je bestelling , je naam en adres. - Binnen een week wordt de bestelling bij je thuis bezorgd. (Gratis bezorging tot 50 km vanaf philippine) Bestuur VV philippine

lees verder >

Grote Clubactie

De Grote Clubactie is weer gestart. Dit jaar is er ook een superlot, waarvan de opbrengst deels ten goede valt voor de club.

lees verder >

GEEN PUBLIEK BIJ DE WEDSTRIJDEN

I.v.m. de door de regering aangekondigde nieuwe maatregelen zijn de nieuwe regels per direct van kracht op de club!

lees verder >

SHIRTJE RUILEN

SHIRTJE RUILEN

130 jaar KNVB

Om het 130-jarig jubileum te vieren, heeft de KNVB een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen. Op deze manier verenigen zij 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector's, als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

lees verder >

Vacatures bij de club!

Vlaggers & Vrijwilligers

Wij zoeken JOU! Nog méér betrokken zijn bij de wedstrijden van VV Philippine? Wij zijn nog steeds op zoek naar vlaggers tijdens de wedstrijden van de eerste selectie. Tevens zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdrage. Schroom niet en neem contact op of spreek iemand aan van het bestuur.

lees verder >

1 2 >